ВЛИЯНИЕ ТЕМПЕРАТУРНОГО ПОЛЯ НА НАПРЯЖЕННО-ДЕФОРМИРОВАННОЕ СОСТОЯНИЕ МЕТАЛЛА ПРИ СОРТОВОЙ И ЛИСТОВОЙ ПРОКАТКЕ
DOI:
https://doi.org/10.20535/2305-9001.2011.63.58573Ключові слова:
дослідження температурного поля при прокатці сортової та листової продукціїАнотація
Розглянуто особливості теоретичних методів дослідження температурного поля при прокатці сортової та листової продукції. Представлені результати теоретичного дослідження впливу температурного поля на напружено-деформований стан металу при сортовій і листовій прокатці. У результаті розрахунку були отримані: тривимірне поле швидкостей, температур та напруг.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-01-15
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, яка дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.