ТЕПЛОСТОЙКОСТЬ ИНСТРУМЕНТАЛЬНЫХ СТАЛЕЙ
DOI:
https://doi.org/10.20535/2305-9001.2011.62.64795Анотація
Приведені результати досліджень впливу хімічного складу, структури, властивостей, термічної обробки та різних
способів виробництва інструментальних сталей на їх теплостійкість. Показані шляхи практичного використання установлених
закономірностей не тільки при створенні нових і виборі існуючих марок інструментальних сталей, але і при розробці режимів
термічної обробки та технологічних процесів обробки металів тиском.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, яка дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.