ОСНОВНЫЕ ПРЕДПОСЫЛКИ УПРАВЛЕНИЕМ КАЧЕСТВОМ ПРОДУКЦИИ И ИХ ВОЗМОЖНАЯ РЕАЛИЗАЦИЯ В УСЛОВИЯХ ОАО «ДНЕПРОСПЕЦСТАЛЬ»
DOI:
https://doi.org/10.20535/2305-9001.2011.62.70011Ключові слова:
оптимізації деформаційного режиму кування при використанні регресійних залежностей показників якості від хімічного складу, технологічних параметрів процесу куванняАнотація
У статті розглянуті основні підходи до визначення показників якості продукції, що випускається та напрямки сучасного розвитку ковальського виробництва на основі системного підходу до розробки технологічного процесу виготовлення поковок. Розглянуті принципи керування якістю та заходи, які призводять до підвищення якості продукції за рахунок оптимізації деформаційного режиму кування при використанні регресійних залежностей показників якості від хімічного складу та технологічних параметрів процесу кування. Проаналізовано можливості ковальсько-пресового і ковальського цехів ВАТ "Дніпроспецсталь" по впровадженню сучасних підходів в реалізації завдань підвищення якості поковок. Метою даної статті є розкриття проблеми підвищення якості продукції ковальського виробництва.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-05-30
Номер
Розділ
Оригінальні дослідження
Ліцензія
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, яка дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.