ОЦІНКА МІЦНОСТІ ЧАШКИ ЛАБОРАТОРНОЇ ЦЕНТРИФУГИ ТА ВПЛИВУ КОНСТРУКТИВНО ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ
DOI:
https://doi.org/10.20535/2305-9001.2012.64.44631Ключові слова:
руйнування, ротор центрифуги, напруження, концентрація напруженьАнотація
В статті досліджена конструкційна міцність чашки центрифуги. Основними елементами дослідження являються напружено-деформований стан чашки, який визначається її конструктивними особливостями та вплив на міцність чашки технології її виготовлення. В статті приведені результати числового моделювання напружено-деформованого стану і результати мікро та макро структурного аналізу, які дозволили оцінити вплив технології виготовлення.Опубліковано
2015-08-27
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, яка дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.